Locatie Meentwerf (Hilversum)

De Meentwerf is een culturele broedplaats in de Hilversumse Meent. 

KunstNest Meentwerf heeft zich als buitenschoolse opvang gevoegd bij deze heerlijke creatieve broedplaats. Ooit een brandweerkazerne maar door de Meentwerf volledig omgetoverd tot een plek waar creativiteit tot leven komt. Met een prachtige buitenruimte en een aangrenzend park waar vlotten bouwen en lekker buiten ravotten een must zijn!

Werkwijze 

De BSO is een plek waar het vooral leuk moet zijn! Wij geloven dat iedereen alles kan, als hiervoor de ruimte is. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en hebben de mogelijkheid om ontzettend veel nieuwe kennis en ervaringen op te doen en hierdoor te groeien als persoontje. Wij vinden het als BSO belangrijk om een platform te bieden voor kinderen waar zij met veel plezier op zoek gaan naar de eigen talenten en vaardigheden en bij te leren in wat zij dan ook leuk vinden. Er is geen brug te ver, geen idee te gek als het op onze opvang aankomt. 

Kies jij voor een workshop kunstwerken maken? Of misschien ben jij wel iemand die liever de hele dag buiten aan het ravotten is? 

Plezier staat bij ons voorop! 

Neem vooral een kijkje in het werkplan: 

Ruimtes

KunstNest Meentwerf biedt een grote groepsruimte waar plek is voor wat een ieder wil. Even toe aan ontspannen? Kruip in de schommel die in de ruimte hangt of hang lekker bij de banken in de chillzone. Heb je zin om een spelletje te doen, kies dan voor de grote tafel die in de groepsruimte staat. Schilderen en knutselen mag natuurlijk niet ontbreken op onze opvang en doen wij naar hartelust! Lekker spelen en vooral veel plezier hebben is het belangrijkste!  

Buiten is er een grote tuin waar lekker gespeeld kan worden en de moestuinen waar wij onze groene vingers aan het werk kunnen zetten. Daarnaast is er een heerlijk park direct achter de locatie waar vlotten bouwen, hutten bouwen en lekker spelen vrij in de natuur voorop staan! 

Openingstijden

In de schoolweken zijn wij geopend van 14:00-18:30. 
Studiedagen zijn wij geopend vanaf 08:30 uur en worden achteraf gefactureerd op de maandfactuur.  

Kom je in de vakantie naar KunstNest Meentwerf? We zijn open van 07:30-18:30 uur. Ook dan bieden we een creatief en uitdagend programma!  

Onze vakanties hebben altijd een thema. We bieden we elke dag minimaal twee georganiseerde activiteiten aan. Het kan zijn dat we buiten op onderzoek uitgaan, gaan koken, aan de slag gaan in het atelier… Ook gaan we er regelmatig op uit, naar het park, een speeltuin of naar een voorstelling. Verder bieden we je de ruimte om lekker te spelen en te ontspannen.  

Scholen

KunstNest Meentwerf haalt de volgende scholen op:

Basisschool de Sterrenwachter

Basisschool Dalton

Basisschool Emma

Basisschool Gooiland

Basisschool Brandsma

 

Kids van andere scholen zijn meer dan welkom bij onze opvang, echter kunnen wij geen ophaalservice bieden voor andere scholen dan bovengenoemd.