Locatie Utrecht (Leidsche Rijn)

Kinderopvang in de Wolken is gevestigd in de Wagenschuur en het Voorhuis van Boerderij De Hoef, een monumentale boerderij uit 1900. In 2017 is deze gerenoveerd en hebben we de ruimtes naar onze visie kunnen indelen en aankleden. Een unieke plek, die geschiedenis ademt, midden in de nieuwbouw van Leidsche Rijn! 

Wij bieden een huiselijke omgeving waar een familiaire sfeer de boventoon voert. Samen gezellig aan tafel zitten, een warme sfeer waar je kunt ontspannen in een van de chillhoeken, waar je lekker kunt knutselen en waar genoeg ruimte is voor spel. Daarbij hebben we een mooie eigen tuin, die uitnodigt tot rennen, scheppen en hutten bouwen! 

Voor meer informatie over de monumentale Boerderij de Hoef, zie ook www.boerderijdehoef.nl

In de schoolweken zijn wij geopend van 14:00-18:30.
Studiedagen zijn wij geopend vanaf 08:30 en worden achteraf gefactureerd op de maandfactuur.

Werkwijze 

De BSO is een plek waar het vooral leuk moet zijn! Wij geloven dat iedereen alles kan, als hiervoor de ruimte is. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en hebben de mogelijkheid om ontzettend veel nieuwe kennis en ervaringen op te doen en hierdoor te groeien als persoontje. Wij vinden het als BSO belangrijk om een platform te bieden voor kinderen waar zij met veel plezier op zoek gaan naar de eigen talenten en vaardigheden en bij te leren in wat zij dan ook leuk vinden. Er is geen brug te ver, geen idee te gek als het op onze opvang aankomt. 

Kies jij voor een workshop kickboksen? Of ga je liever helemaal los met kunstwerken maken? Misschien ben jij wel iemand die liever de hele dag buiten aan het ravotten is? 

Plezier staat bij ons voorop! 

Neem vooral een kijkje in het werkplan:

Ruimtes

Inmiddels hebben wij maar liefst 3 verschillende delen van de boerderij in gebruik. De wagenschuur, het voorhuis en het hof.  

Wagenschuur: De wagenschuur is waar het allemaal is begonnen en blijft het hart van de locatie. Met een atelier, chillruimte, theaterruimte, woonkeuken en een prachtige tuin is en blijft dit een heerlijke plek om te spelen.  

Het voorhuis: 2 mooie ruimtes met een mini atelier voor de jongere kids en een heerlijke lichte grote speelruimte waar een verscheidenheid aan speelplekjes zijn. Een lichte ruime locatie die een veilige plek vol gezelligheid biedt. 

Het Hof: de plek voor onze 8+ kids die hier een eigen ‘honk’ hebben waar zij zich kunnen uitleven met verschillende materialen en spelaanbod. Er worden speciale 8+ activiteiten aangeboden voor de grootste kids van de opvang.

Openingstijden

In de schoolweken zijn wij geopend van 14:00-18:30. 
Studiedagen zijn wij geopend vanaf 08:30 uur en worden achteraf gefactureerd op de maandfactuur.

Kom je in de vakantie naar BSO in de Wolken? We zijn open van 08:00-18:30 uur. Ook dan bieden we een creatief en uitdagend programma!  

Onze vakanties hebben altijd een thema. We bieden we elke dag leuke activiteiten aan. Het kan zijn dat we buiten op onderzoek uitgaan, gaan koken, aan de slag gaan in ons atelier… Ook gaan we er regelmatig op uit, naar het park, een speeltuin of naar een voorstelling. Verder bieden we je de ruimte om lekker te spelen en te ontspannen.  

Scholen

BSO in de Wolken haalt de volgende scholen op:

– Katholieke basisschool Op De Groene Alm

– Katholieke basisschool De Achtbaan

– Montessoribasisschool Arcade

– Basisschool de Boomgaard

– Basisschool Onder de bogen

– Leeuwesteyn

 

Kids van andere scholen zijn meer dan welkom bij onze opvang, echter kunnen wij geen ophaalservice bieden voor andere scholen dan bovengenoemd