BSO

De BSO is een plek waar het vooral leuk moet zijn! Wij geloven dat iedereen alles kan, als hiervoor de ruimte is. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en hebben de mogelijkheid om ontzettend veel nieuwe kennis en ervaringen op te doen en hierdoor te groeien als persoontje. Wij vinden het als BSO belangrijk om een platform te bieden voor kinderen waar zij met veel plezier op zoek gaan naar de eigen talenten en vaardigheden en bij te leren in wat zij dan ook leuk vinden. Er is geen brug te ver, geen idee te gek als het op onze opvang aankomt.

Kies jij voor een workshop kickboksen? Of ga je liever helemaal los met kunstwerken maken? Misschien ben jij wel iemand die liever de hele dag buiten aan het ravotten is?

Plezier staat bij ons voorop!

In de schoolweken zijn wij geopend van 14:00-18:30.
Studiedagen zijn wij geopend vanaf 08:30 en worden achteraf gefactureerd op de maandfactuur.

Schoolvakanties

Kom je in de vakantie naar BSO in de Wolken? We zijn open van 8.00-18:30 uur. Ook dan bieden we een creatief en uitdagend programma! 

 

Onze vakanties hebben altijd een thema. We bieden we elke dag minimaal twee georganiseerde activiteiten aan. Het kan zijn dat we buiten op onderzoek uitgaan, gaan koken, aan de slag gaan in ons atelier… Ook gaan we er regelmatig op uit, naar het park, een speeltuin of naar een voorstelling. Verder bieden we je de ruimte om lekker te spelen en te ontspannen. 

 

Het vakantieprogramma wordt altijd vooraf aan de ouders bekend gemaakt. Zo weet je wat je kunt verwachten!

Scholen

BSO in de Wolken haalt de volgende scholen op:

– Katholieke basisschool Op De Groene Alm

– Katholieke basisschool De Achtbaan

– Montessoribasisschool Arcade

– Basisschool de Boomgaard

– Basisschool Onder de bogen

– Leeuwesteyn

 

Kids van andere scholen zijn meer dan welkom bij onze opvang, echter kunnen wij geen ophaalservice bieden voor andere scholen dan bovengenoemd